logo

Wie zijn wij?

Kevin is een van de oprichters van Voorikga.nl. Nadat in korte tijd plotseling twee dierbaren zijn overleden, is het idee van Voorikga.nl ontstaan. Tijdens en na het overlijden, ontstond een gevoel van onrust. Weten mijn dierbaren wat mijn wensen zijn? Met welke muziek ik graag herdacht zou willen worden? En aan wie ik wat wil nalaten? Nee, mijn dierbaren weten dit niet. En hierover praten doe je ook niet zo gemakkelijk tijdens je wekelijkse koffiemoment met bijvoorbeeld je ouders.

De behoefte deze informatie vast te leggen, voor mijzelf maar ook voor een ieder ander, is uitgemond in Voorikga.nl. Want als ik deze onrust heb ervaren, dan ben ik zeker niet de enige. En hoe mooi is het dat Voorikga.nl een positieve bijdrage kan leveren in het leven van anderen.

Met een gerust hart

Wij zorgen er dan ook voor dat jij al jouw informatie veilig bij ons kan beheren voor op het moment dat je er niet meer zal zijn. Wij hopen dat jij ook zo’n gevoel van rust ervaart en dat jouw nabestaanden je kunnen herdenken zoals jij dit voor ogen hebt. Wij hopen dat onze service het verschil maakt en iedereen een voldaan en vredig gevoel geeft. Wij willen alle gebruikers bedanken voor het gebruik van onze service en wensen iedereen het mooiste leven toe.

Een mooiere wereld

Hoewel het leven van ieder mens verschillend is, hebben we allemaal te maken met mensen die we liefhebben. En mensen die we het liefste voor altijd bij ons hebben. We maken herinneringen en delen die graag of vertellen hierover. En bovenal willen we zonder al te veel zorgen ons mooiste leven leiden. Met Voorikga.nl willen wij het regelen van je nalatenschap zo laagdrempelig mogelijk maken, zodat dit geen zwaarmoedige gevoelens opwekt. Ook vinden wij het belangrijk dat het voor iedere portemonnee beschikbaar is.

Het opzetten van de website en alle inhoud is een lang en mooi proces geweest. De makers hebben er veel zorg en energie in gestopt. En tijdens het maken zijn er door het bedenken van de vragen en content vele mooie diepgaande gesprekken ontstaan. Wij gunnen dit iedereen en hopen dat iedereen die hier ook behoefte aan heeft hier zijn/haar rust in kan vinden. Met het voldane gevoel van het vastleggen en de informatie die je je nabestaanden achterlaat, hopen wij op een mooiere wereld. Daar geloven wij in. Veel liefs!

VoorIkGa.nl